Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag analyserade ett par stora vackra kändisar hur deras liv gick på stupet Häxa konst(natur konstnärer) och en dålig själv förtroende p.g.a. spekulanter i relationer (häxor) Suger upp det som är vacker och rättvis I mång fasetterade grymma faser.


Med livet i Swing

 

– Joanna, Bara valde vänta,

Och stödja himlen på sina bara händer.

 

det var mycket mer lättare nu

 Efter alla dumma saker hon gjorde.

än att stå ut med tröt och samma tomma ord

han sa ”jag älskar dig"

Men du är mitt liv katastrof!

 

hon var expert på att instänga sig i sitt eget skal

 

Ett råstekt år började.

hon studerade x linjer i handflata

Men ingen öppning eller parallella träff.

hon gav stora summor till siare

Men ingen kärlek vill stanna hos sig.

när bill och bot och hus och kär man var borta ner i avlopp mental hälsa började vaga och gunga.

om hon ger numera någon intervju la tv,

som före detta AA film skådespelerska

hon sade jag kom här till "produsera" 

 nu var hon i en annan fas började erbjuda sig, för ett leve bröd.

 gömma sig för skurkar

 Hon var i skuld för att betala spåkvinnor.

Oana försökte självmård med en burk sömntabletter, men Gud kom och räddade hon i sista sekund för satans konst verk på unga ambisösa mänisor.

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 19:41



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Kraftfull och svidande, som stora klunkar explorer!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP