Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankomst



Snabba fåglar
i din ryggrad,
när du flydde
din vitlöksdoftande
vagga, - kärnfamiljens
trånga bo.

Du begav dig
ut på flodens
blåa band, som
säkert skulle föra
dig till en
annan kust.

Men du såg
en himmel
utan slut och när
du nådde fram
smittade du mig
med evigheten.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf