Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja svar

Med en vägvisare
i magtrakten
kan man inte
köra vilse

Men ibland
vill inte öronen
lyssna på magen

Då blir det
ja svar och magknip




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-02-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan