Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår, allt som jag trodde var bra och okej, var/är inte det.


skärsår inuti.

du rev i mig
du chockade mig
du tog ett steg jag inte anade
fast ändå hade på känn

du sårade mig
du rörde om i min dröm
du förstörde det perfekta, det osårbara
paradiset blev dystert

du kastade ner mig längst ner
dina ord ekade i mitt huvud
och blev bara svart
jag var oberedd

en timme senare hör jag din röst igen
\"förlåt, snälla karin, saknar dig\"
fan, fan, fan
ännu mer kaos

du, varför just nu?
du vet hur jag funkar
du vet hur jag kommer bete mig
allt är upp och ner




Fri vers av Karin I
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-09-05 15:09



Bookmark and Share


    coffee-cup
Känner igen mig massor i den här.
Bra skrivet. :)
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I