Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på dina stunder


Likt min glädje
Som dansar tango
I vinden efter sorgen

Smyger med lätta steg
Mitt mörka djupa
Och lurar i skuggan
Av mina lyckliga stunder




Fri vers av inlovewithyou
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-13 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou