Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we were mutch to young...

Jag menade inte allt jag sa.. vi var ju bara så unga och duma.. älskling kom tillbaka. jag älskar dig så, det är inte ditt fel. Det är naturens och ödets fel. Låt oss skappa en ny bubbla och älska oss igenom den ett tag till. Jag lovar att det blir bättre den här gången. Jag menade inte allt jag gjorde, jag menade inte att göra dig illa. jag lovar. du och jag mot världen!




Övriga genrer av muffins
Läst 632 gånger
Publicerad 2006-02-19 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins