Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Tänk då på alla oärliga stackare...

Gideoniterna har i många år placerat ut biblar på hotell över hela världen. Nu vill hinduer på samma sätt lägga ut Bhagavad Gita bredvid Bibeln på hotell i USA.

"Idén föddes sedan man sett vilken positiv effekt Bibeln har på hotellgäster. Förhoppningen är att Krishnas lära ska ge samma resultat."

Jesse Boyd från "Full Proof Gospel Ministries" säger om Bhagavad Gita att "den är på inget vis ett hot mot bibeln".

"Vem som än ärligt söker andlig sanning ser ganska snart skillnaden."

Men tänk då på alla OÄRLIGA stackare, hur går det för dem?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 299 gånger
Publicerad 2013-01-16 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund