Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Oss.

Snörökiga vägar

och händer som möts

mellan nikotintuggummin
och väl komponerade sånger


Bilstereon blir räddningen

när ingenting finns att säga




Fri vers av Virvelvinda
Läst 125 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-16 21:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att vandra bort i stunden och tanken!
2013-01-17

  SatansSon VIP
Testa zonic. Finns på apoteket.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda