Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig saknad

Vita hustak,
djupblå himmel.
Fjärran ljus,
ett evigt minne.

Sover varligt,
ögat svider
Bore salig,
vintern skrider.

Tystnad färgar,
stadens gator.
Vinden fångar,
döda skator.

Nattlig motor,
ekar plötsligt.
Kraschar väggen,
åter ödsligt.

Saknad bister,
bitter vemod.
Livet springer,
brusten lerstod.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-17 01:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gör ont
2013-01-18

  SatansSon VIP
Vacker visa.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller