Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akt för galna



Vinden smeker
våra leenden.

Någon har delat ut
anvisningar för
nästa scen.

Jag studerar den
låsta Utgången.

Förvånad, fann jag
en man,
som på Beställning
i mitt Liv.

(Vi lever på Övertid.
Dårskapen ledde oss

förbi Helvetet!)








Fri vers av Marianne Räf
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-17 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar..
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf