Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Trots namnet

Kvinnorna är i minoritet i samfundens ledning, enligt en genomgång som tidningen Dagen gjort.

Genomgången visar att Frälsningsarmén har flest kvinnor i ledningen.

Trosrörelsen har inga alls. Trots namnet.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund