Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänkte starta en terrororganisation, nån som vill va med?


LUSTkåtKotteriet


- GRATTIS!! Du har vunnit 9 miljoner kronor!

- *tystnad*

- men är du inte glad??

- det är sjukt mycket pengar...

- ja, vad ska du göra för dom?

- det blir väl en snabbfika i säffle,

resten skänker jag till Rädda Barnen

- men ska du inte köpa något, och resa någonstans?

- jo som sagt, det blir en fika i säffle

- du skämtar

- här finns inget att skämta om, och jag tycker att

det är vidrigt med alla dessa rika människor som

delar med sej alldeles för lite av sin förmögenhet,

men dom kommer att få sitt straff någongång!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-18 20:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det kommer slå tillbaka mot de som är egositer, de som har så mycket men inget vill ge, det är en osynlig naturlag som ingen rår på...
Viktigt ämne!
2013-01-19

    Oak VIP
Av Gud!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP