Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


Dansa igenom ditt liv med gitarrer & sommarregn som luktar järn

vill du ta en fika med mig?
eller en glass?
vi kan gå till den där bänken
den där bänken i stadsparken, du vet?
vi kan sitta där och prata om gitarrer
blåa gitarrer, om du vill

eller så kan vi bara sitta där
sitta där och titta på allt regn
allt regn som faller från den mulna himlen
titta på allt sommaregn som luktar järn
som knappt syns igentligen
som bara syns när de blir en mängd

eller
så kan vi dansa
dansa igenom våra liv, med gitarrer & sommaregn som luktar järn





Fri vers av emeli
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-02-19 22:26



Bookmark and Share


  Daniel2
vädigt bra älskling , lysande rent ut sagt du som sa att du inte kunde?
du är bäst älsk!
2006-02-27

  Sebastian VIP
riktigt härlig med borås-sommar känsla^^
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

emeli