Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som cigg i värme - fast tvärtom!

med ölen i handen
& berusade dårar
så,
knäpp inte din skjorta

solen bränner ju så fint,
på din fula
vita
feta
mage

men,
jag gillar det
för,
det är du
du är det




Fri vers av emeli
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-06-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli