Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ADAM RÖJLAND (rubrik,inte w:na,konstig text)


jag pratar om jag vill

ångest,
regn & kanske,
en annan orsak

högljud,
linda är högljud,

- john sovew!

alla skrattar,
så ljudlöst som möjligt,
så klart

- vad bwa, jättebwa, nu väckew ni han

- för din skull är jag beredd att göra nästan vad som helst




Fri vers av emeli
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-10-25 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeli