Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Ondskan är där
Men det stör ju inte oss
Människor dör
Men varför skulle vi bry oss?

Ondskan är nu här
Men det stör ju inte dom
Egoister skriker vi
Men varför skulle dom bry sig?

Vi hjälpte inte dom
Varför skulle dom hjälpa oss?




Övriga genrer av Calle033
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calle033