Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vers jag skrev som egentligen är till rapp, kan man kalla detta poesi tycker ni?


Nattpoesi

Skriva sin vers i ljuset?
Nej mörkt i hela huset
Mår bäst i solnedgång
Då hjärnan slår till
Som en gonggong
Börja skriva nu
Ja nu på en gång
Orden gör mig stor
Stor som Kingkong
Fingrar träffar tangenter
För att ge dom en omgång
Tangenterna gör motstånd
Det blir en jämn rond
En god rond
En tävling varje gång
Flummiga tankar
Låser in dom i mitt bankvalv
Poet rädd för dagarna
Ljus
Biter på naglarna
Dagen gryr o solljus väcker
Verkligheten växer
Poesi skrivs i nattens tecken




Bunden vers (Rim) av Calle033
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 22:28



Bookmark and Share


  Keijo Korkea-aho
I mörka tysta timmar får min själ ro till eftertanke.
Bra jag tyckte om den
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Calle033