Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Hur kommer det sig att vissa har det bättre än andra?
Att vissa klagar över att de bara fick fyra saker i jul.
Och vissa har aldrig har upplevt känslan att vara älskade.
Det spelar ingen roll hur mycket pengar vi har.
Glädje är den viktigaste valutan.




Övriga genrer av Calle033
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 00:13



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Men - ekonomi och livskvalitét
har ett samband. Så har jag
upplevt det.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Calle033