Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svunnen sommar.


Vid vidöppet fönster i juni



Jag sitter vid vidöppet fönster och
njuter junis nakna rymd -
som en ljuvlig narkotisk effekt,
betald med solens
brandröda peng
i nordväst.





















Fri vers av Marianne Räf
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-19 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf