Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goldfingerina

Nu spelar Sara piano igen
I sin rutiga klänning
och rödmålade naglar.

Alltid ståendes
Alltid på tå

med endast mig som publik.


Jag kallar henne goldfinger

och säger att hon får peka
peka på mig
när helst hon önskar...

...önskar, att jag kommer upp på hennes scen
och rör hennes...

piano

ståendes på tå.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-19 21:48



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Tacksi!
2013-01-30

  SatansSon VIP
Roligt detta.
2013-01-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda