Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig


Ensam är tomt

Ännu en natt i ensamhet
Jag vet min dröm
Du är påväg
Någon gång 
Mitt jag är ett löst hopp
Ännu är det ödsligt här
Endast känslorna har funnit hem
En början på trygghet
Min famn är fortfarande
Gapande tom
Likt platsen för dig
Vid min sida

Älskling vart är du?




Bunden vers av inlovewithyou
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 22:44



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver med känsla, fint!
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou