Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
missbruk, självkänsla. att lura sig själv


Nykter Overklighet

Verkar som att jag försvunnit upp i rök
Jag letar och letar men det jag hittar bränns
Lidande får jag samla ihop askan, som är kvar
Elden är het och går inte längre att blåsa bort
Bara två vägar att gå, genom glöden ut i kylan
eller genom kylan in till värmen




Fri vers (Fri form) av Smokey
Läst 598 gånger
Publicerad 2013-01-20 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smokey