Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden bär vi alla

Ser du barnet i mängden?
Som alla andra, sticker inte ut
Barnet vars kropp i längden
kommer punkteras av vårt krut.

Ingen vågar titta
när det sker är alla lägligt borta
ingen vill barnet hitta
vars dagar kapades korta.

vem? och varför? vill vi veta
vi är motbjudande, en skam
vidare behöver vi inte leta
det var vi som inte slog larm.

Skulden bär vi alla
den lämnar inte vår sida
Inga fler, ingen mer får falla
Inget barn ska någonsin lida.




Bunden vers (Rim) av natasha
Läst 189 gånger
Publicerad 2013-01-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

natasha
natasha