Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm.svår att beskriva.


kan du se?

Ser du henne?
Hon som alltid
är i bakgrunden
Hon som alltid
sitter ensam
Hon som alltid
blir vald sist
Hon som alltid
blir kallad pluggis
Hon som alltid
är osäker

går hon att rädda?




Fri vers av natasha
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-02 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag brukar se henne. Men tyvärr är det inte alltid jag orkar göra något åt det. Har dåligt samvete för det.

jag är övertygad om att hon går att rädda.

Väldigt vacker och bra skriven dikt!
2008-02-16

  Dagg
Hur menar du atthon ska räddas? Kanske blir hon starkast av alla...
2005-05-07

  Staffan
Jag ser henne, och om du frågar mig så skulle jag svara att 'självklart går hon att rädda'. Samtidigt vet jag att en människas insikt inte lånar sina vingar åt en annan. Vad tror du själv?
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

natasha
natasha