Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag behöver

Behöver inte dikten längre
för att tömma tårar ur stuprännorna
som lagrats på höjden
i trånga kanaler
tills halsen stockats

Behöver dig
att luta mig mot
och struntar nog i att vara rädd
för att blåsten ska knäcka struprören
och göra våra halsar så hesa
att vi inte ens kan viska
att vi faktiskt älskar




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol