Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7:an, sommaren 1993.


Zummer-Sång


Helande Honung,
läknad i väven.

Bortom Mullrandet
stiger Tystnaden.

Leva i Nuet.
Vandra i Tiden.

Inuti simmar
Janne Långbens fru.

Hon bedrar hela
världen bak´ ollen!

Vem har sett mina
för-gät-mig-ej-er?

















Fri vers av Marianne Räf
Läst 201 gånger
Publicerad 2013-01-20 22:08



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet, fantasifullt och nära
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf