Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRISMA

Tiden Okänd Ostämd

Ljusets Våglängd Hitsänd
Instängd Trängd och Sprängd
Omvänd Vrängd och Bänd

Färger Välkänd
Finstämd Frikänd




Fri vers (Fri form) av Serk
Läst 458 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-01-21 14:31



Bookmark and Share


  Zihuatanejo
Klockrena ord!
2013-03-18

    ej medlem längre
Väldigt fin denna din Prisma..
Tycker om..
2013-03-04

    ej medlem längre
Fint!
2013-01-23

  Ljusletaren
Bra ordat/kram
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Serk
Serk