Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tomhetens hav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tomhetens hav

Föll     fyrverkeriet     isär

Krafttungt sjönk stjärnor

 

 




Bunden vers (Haiku) av Serk
Läst 519 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-24 12:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om din fria rymdhaiku :)
2013-02-27

    razbliuto
Jag tycker det rent generellt sett är svårt att frambringa en stark känsla i haiku men du lyckas! Bra!
2013-02-25

    ej medlem längre
Krafttung dikt!
2013-02-25

  Haiau
Fin haiku igen !
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Serk
Serk