Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man tro...


Väcks ur min dröm

av ett brummande ljud.

Maken dammsuger?


-Eller har jag tinnitus?




Fri vers av novembersol VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 18:28



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Underbar humor!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP