Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Keep on the road Nobody likes a spoiler


Botten upp

Lovord grattis hurrarop
såga texter kritisera
Älska mina ord
Kärlek och dystopi
får mig upprymd
Att förstå sammanhang
- Om att vore -
Ska vägen vandra
måste sväva på rosa moln
Liten bit självironi
Mata en tiger
Har inte kommit ut ännu
vill du veta
Jag har värk
inte så vanlig
Men texten förvirrar
kanske inte här men annars
brukar den upplysa
Du får gärna läsa allt jag skriver
Jag kan överraska
- Upp och ner -
Hitta nyckeln trolla
Älska dolda budskap
Livet den bördan
inte hittat vägen
Ser du ljuset
Skulle sluta jinxa om jag äntligen fanns




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-22 18:36



Bookmark and Share


    Anki.A
Härlig text :) gillar
2013-01-26

    ej medlem längre
Det känns som om du mixat ihop tre texter i en här. Kul ordskulptur blev det!
2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Här fanns det mycket att läsa mellan raderna...hmm...gillar...
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson