Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Umbras chorea

 
Om nätterna hade vi dansat
i kristallers ljus. Nattens mörker
dansade omkring våra fötter om dagen
flyende lätt. Livet har nu mätt
oss och vägt oss – det fasta
har längd, utsträckning, vikt. 

Det viktigaste beräknas
i negeringar, saknad. Vi som
passerat varandra vareviga dag
på väg till och från. Sträcker oss
på tå, med blicken en meter ner
i jorden.

 

 

 

 

 

Texten finns även som remix av c j flognman:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1580048%20

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-23 09:59



Bookmark and Share


  walborg
Väcker tankar ...
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din text...får mej att tänka på hur svårt vissa har att se en i ögonen när man möts...
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson