Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar en stund



Vi glittrar
som diamanter
på skymningens
hals.

Himlen och framtiden
sänker sig långsamt
nedåt,
närmar sig oss.

Medicinen rensar
upp,
städar kroppens inre,
likt en trägen Askungen.

Det
tar en stund att
skriva en dikt, att
leva ett liv!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-23 22:14



Bookmark and Share


  Tarantaran
" Som diamanter på skymningens
hals "...en vacker bild..
" tar en stund att leva ett liv "..
kan bara instämma..och le
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf