Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter och bilder.


God natt vi ses



Ångan stiger från den varma källan
Bildar små slingor som stiger mot skyn

Rosornas sötma ger pirr i magen
Röda vita rosa doftar så ljuvligt

Fåglarnas sång förgyller dagen
Smakar som igloo om sommaren

Gruset knastrar under skosulan
En gammal cykel gnisslar förbi

Ängen är full av blommor
Bina surrar av lycka

Trär några smultron på strån
Sen över spången jag går

En underbar dag är snart över
Den röda solen är på väg ner

God natt
Vi ses



Lynx63 ©










Fri vers (Prosapoesi) av Lynx63 VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-24 22:22



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Vackert.
2013-01-28

    ej medlem längre
Verkligen fint!
2013-01-25

  Ljusletaren
Mysigt flera gånger om ;.)
/kram
2013-01-25

    ej medlem längre
skir och fin text!...
2013-01-25

  Bibbi VIP
Skönt att få drömma sig bort ifrån kylan...
2013-01-24

    Ken Cassel
God natt, Lynxen :)

Vill du att jag ska berätta en liten god natt saga för dig?

hihihi

Skoja bara

Kramar..
2013-01-24

  Peter G VIP
En text som ger mycket sommarlängtan i den kalla januarinatten!
2013-01-24

  ResenärGenomLivet VIP
God natt...dröm om dina fina minnen som du skriver om...
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP