Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befintlighet Sonett

Så många mänskor
med hårda strider.
Somliga lider
i Djävulens klor.

Hur skall det gå för oss alla?
Kommer vi i fällan falla?

Vi som lever än, -
- en diger skara,-
vart skall vi fara
och bege oss, sen?

När många, många dagar gått,
har vi då stora Mål uppnått?

Lovsång, underbar
själskrämpor lindrar, -
- men något hindrar
oss å stanna kvar!

Den långa Evighetens väg,
tvingar oss å ta flera steg.

Älvorna dansar
och ingen dem ser.
Troll i skogen ler,
har långa svansar.

Men de är fantasi, bara -
försvinner i Icke-Vara.

Fantastiskt att VI
får bevittna allt -
mellan varmt och kallt,
och vara av liv!

Synd, om denna händelse är,
till sin natur, helt temporär!--









Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 03:33



Bookmark and Share


  ULJO
Vi får vara tacksamma för att vi får vara med till domedagen, vad som sedan händer är nog tur att vi inte vet för då vore resan dit ganska ointressant. Väl skriftat.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf