Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara synonymer

Heter det lämna allt eller lämnas av alla?
Anpassa sig eller förvandlas?
Vänta snällt eller hålla andan?
Vara bra eller som alla andra?

Heter det följa fotspår eller välja väg?
Ge upp sig själv eller vara kär?
Växa upp till en idiot
eller den man egentligen är?




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-01-25 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija