Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu, - levande


Hemligt liv
i aftonen.

Skuggor samlas runt
tevehärden och datorn
skimrar mitt i rummet.

Jag letar efter hans
andes hemvist...

Säj, vart tog han vägen?

Gatan slingrar sig
blå genom
förortens land.

Vinterns kyla kysser
staden, som darrar likt
en sköka - eller jungfru;
dagen, snart, har
brunnit ut.

En annan börjar bli gammal.

Ser samtiden rusa
mot drömmarnas riktning, -
svänger av emot
sommarens strand.

Tid bevaras i dagböckerna.-




Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf