Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skål med din sista vän

Kravet står på tå är en del av navet.
Brödet bakas och skjöljs ner av mjödet.
Knoppar av humle smeker tungans toppar.
Blickar följer alla de som ångest slickar.
Skål du sävliga kadaver utan mål.
Se vinets vänskap få dig le,
med
två
av
de

som
räknar dina dagar.





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller