Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tomma ord till mina gäster

Det finns inget mer
än ord på papper.
Bokstäver som bildar ord som bildar meningar -
I min värld finns det inget mer,
än känslor som bildar tankar som bildar ord på papper..




Fri vers av Oumaima
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-26 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig dikt, nyskapande, fräck, bra
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Oumaima
Oumaima