Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig, älskling.

Om våra läppar vore som pusselbitar,
älskling då vet jag att vi hör ihop.

Om ditt namn fick mitt blod att bubbla,
mitt hjärta att pumpa
min kropp att darra
Älskling..

Om, bara om..
Men det är om du var den...

Älskling,
du kommer aldrig vara den.




Fri vers av Oumaima
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 00:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hårda ord, sanna ord, äkta ord - perfekta ord
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Oumaima
Oumaima