Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta sig i akt!



De talar om ansvar
och plikt och moral.
Om gemene mans skyldigheter.
Att man bör se till att man har
förebilder och ideal
med goda kvalitéter.

Men är inte det dära
bara frasmakeri
av en buktalande övermakt,
som vill bevara sin kära
gamla rangordningshierarki?!
-...Och, att en annan bör - ta sig i akt!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf