Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom in


Jag kom in
från ändlösa vidder.
Detta var en punkt
i den verkliga mitten.

Istappar hängde ned,
snön stod hög, utanför.

Runt stugan fanns det
ett upptrampat spår
från tusende kliv.

Jag förstod att jag måste fortsätta
vid soluppgången.

Sedan, minns jag ej vad som hände.




Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-28 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf