Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

...Din väg...
Åh, den kan vara krokig,
oändlig lång,
nu upp, sen ner...

Men vyer...
de kan göra tokig,
kan slå ut andan,
göra lycklig...

Så vet man ej
vad önska mer...

26.01.2013




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-28 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP