Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar

Efter mina tårar
Vet du att det sårar
Djupt därinuti
Du vet att du aldrig blir fri
Från det som en gång var
Vi som trodde att det bar




Bunden vers (Rim) av Bfajk
Läst 289 gånger
Publicerad 2013-01-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bfajk