Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag har förstått
Att för dig är jag inte mer än ett knott
Det känns inte så bra
Det känns som att jag lika gärna kan dra
Jag trodde att vi var vänner
Men nu mitt hjärta bränner
Jag vet inte om jag känner dig längre
Mitt liv känns så mycket trängre
Mig fick du på köpet
Men det gick i stöpet




Bunden vers (Rim) av Bfajk
Läst 596 gånger
Publicerad 2013-01-28 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bfajk