Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkräktare


Någon tränger
in genom
omgivningens
sköra membran.

Svartmålade naglar
skrapar mot
mina slutna
dörrar.

En hes röst
höres eka
i den mörka
trappuppgången.

Fjärilsögon
stirrar igenom
mina sotiga
fönster.

Rosa öronmusslor
pressas hårt mot
mina lyhörda
väggar.

Jag känner att
någon är där -
på de stickande
vibrationerna.

Har inte de
gamla oförrätterna
slutat att
svalla?

Någon tränger
in som ekot från
skottlossningar
i det förgångna.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf