Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskolivet är kort



Tårtors trånad
under anleten med
blålätta kinder och
skälvande munnar,
som viskar:-

-"Sök -- och du finner!"

En vind från sunnan
bär söta dofter
till mitt bord. Florsocker-
smulor på duken.
Jag svarar:-

-"Bara jag -- hinner!"







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf