Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann text.. jag har genomgått...


Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?
Jag sitter ensam på golvet
Jag tänker på mitt liv
Jag ser inte många meningar
med livet...
Jag kollar på en sax..


Nu har jag saxen i handen
Jag drar den långsamt mot min hud
Jag blir röd
Jag tänker om efter en stund
Jag släpper saxen
Jag tar en kudde
och skriker i den



Vad ska jag göra?....




Bunden vers (Annat versmått) av wilma_jao
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-29 19:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du kan göra mycket
men du bör inte göra det.
2013-02-09

  Nina.H
Det finns så mycket jag skulle vilja säga som tröst
men lyssna först till din allra innersta röst
Ibland känns livet alltför hårt
men det finns alltid fler som lider svårt
Lätta ditt hjärta och där du finner
att det finns värme och ljus.. och vemod försvinner

2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

wilma_jao