Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är baserat på en sann grej jag har tänkt på..


Döden?...

Jag ligger i sängen och tänker
Vad kommer hända om jag dör?
Kommer jag lätta för alla andra
Eller kommer jag förstöra liv?
Ibland får jag den känslan
Att veta hur det blir..
Även om jag inte får..
Jag tvivlar på mitt liv
Jag blir retad...
Jag blir kallad ful..
Ingen kommer se..
Ingen kommer höra..
Ingen kommer gråta..




Fri vers av wilma_jao
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 19:39



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Döden är ingenting man skall längta till; den skall man bara skriva och fantisera om!
2013-01-29

  Nina.H
Tankarna du tänker är inte sanna
alla vill ju att du ska stanna
Den känslan du har
har alla och envar
Ta tag i viljekraftens händer
så ska du se att livet vänder
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

wilma_jao