Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk morgon

Kan vi få frukost på rummet ?
sa vi lite på skoj men drömmande
och plötsligt !
då klockan 08.37 på lördagsmorgonen
stiger dom in

Tre vackra änglar
med varsin bricka

Den första
hade
rykande
färskt kaffe
och nyrostade mackor

Den andra hade
färskt pålägg
nykokta ägg ett vackert leende
och stekt bacon

Den tredje
dukade fram allting till oss två
trötta föräldrar

Dom sade
ligg nu här och njut
det är ni värda

och konstigt nog så sov barnen länge just denna
magiska morgon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-02-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan