Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parallellt


Väder och humör
följer varann parallellt
fruset, tö, regntungt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-30 13:00



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2013-02-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Finurligt skrivet! Visst är det så!
2013-01-30

  Anya VIP
Regntungt, vilket bra ord.
2013-01-30

    ej medlem längre
Bra,visst är det så!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP